Sånglektioner

Nybörjare

På nybörjarlektioner koncentrerar vi oss oftast på grundteknik, dvs. avslappning, andning och lättare sångrepertoar. Repertoaren består av musikstilar som eleven är intresserad av. Stilar kan vara tex pop, rock, jazz, soul, r´n´b, folkmusik, spirituell musik osv.

Längre hunna / Hobbysångare

Om du tidigare gått på sånglektioner eller tex sjungit i kör eller band, har du en grundteknik. Därför kan vi på dessa lektioner koncentrera oss mera på olika stilars röstanvändning, dvs hur du åstadkommer olika sound. Vi behandlar såklart de stilar du är intresserad av. Om du vill lära dej mikrofonteknik och har frågor relaterade till ljudåtergivning kan vi såklart behandla även det!

Yrkessångare

En yrkessångare kan ta lektioner för att utveckla och bredda på sin teknik. Alla friska röster har förutsättningar och möjligheter till en riklig sound -skala. En yrkessångare har alltid nytta av mångsidig röstanvändning. Vi kan också förbereda auditions och olika typer av framträdanden.

Kompislektion

På kompislektionerna övar vi sångteknik, låtar och tex stämsång tillsammans med en vän.  Ett kul sätt att lära sej på!
Grupper

En liten grupp, 3-8 personer, kan öva sångteknik tillsammans eller stämsång, eller förbereda sej inför ett uppträdande. En grupp kan också vara ett gäng med kompisar som tycker om att sjunga tillsammans och vill utvecklas tillsammans.

En stor grupp , över 8 peroner. Tex körer som vill gå en workshop i sångteknik. Det kan också vara en grupp med personer som använder rösten i sitt arbete och behöver tips till talrösten.