Voiceland och om mej

Linda Rönnholm, din sånglärare!

Jag är utbildad till sångpedagog i Finland. Både min arbetserfarenhet och behörighet omfattar sång- och musikundervisning i musikinstitut, vuxeninstitut, arbetarinstitut, yrkeshögskola och yrkesskola. Arbetserfarenheten innefattar även musikundervisning i lågstadium, högstadium och gymnasium.

Som sånglärare har jag jobbat sedan 2003. Min yrkesexamen fick jag 2007.  Arbetserfarenheten och intressen har lett till en mångsidighet inom sång och musik, och undervisning av det. Mitt liv kretsar passionerat kring att förstå rösten och dess kombination med sångundervisning. Varje människa och dennes röst är unik och hen förtjänar fullständig uppmärksamhet av sin sånglärare, en lärare som gör sitt bästa för att hjälpa eleven att utveckla sin fulla potential.

Förutom pedagogiskt arbete har jag jobbat som artist och musiker på många områden: från musikal och Eurovision till bakgrundssångerska, studiosångare, kompositör och körledare. Under alla dessa erfarenheter har jag blivit fullständigt övertygad om att vi alla kan utveckla våra sångfärdigheter och vår musikalitet i alla åldrar!

Voiceland är mitt företag där jag jobbar med sånglektioner, workshops i röstanvändning, sång- och musikuppträdanden, körledning och låtskrivande. Voiceland finns till för alla som vill antingen prova på eller engagera sej i sjungandets konst, och för att hjälpa dej nå dina musikaliska mål.

Välkommen på sånglektion :)

Linda