Voiceland ja minusta

                                                                       

 

Laulunopettaja Linda Rönnholm

Olen Suomessa valmistunut laulunopettaja. Sekä työkokemukseni että pätevyyteni kattaa  laulunopetuksen musiikkiopistoissa, aikuisopistoissa, työväenopistoissa,  ammattikoulussa ja ammattikorkeakoulussa. Työkokemukseni kattaa myös peruskoulu- ja lukio-opetuksen.

Olen toiminut laulunopettajana vuodesta 2003. Ammattitutkinnon suoritin vuonna 2007. Työkokemukseni ja harrastukseni on johtanut monipuolisuuteen musiikin, laulun ja opetuksen alalla. Elämäni kiertää intohimoisesti äänen ymmärtämisen ja sen laulunopetukseen yhdistämisen ympärillä.

Pedagogisen työn lisäksi olen toiminut artistina ja muusikkona monella alalla: musikaalista Euroviisuihin, taustalaulajana, studiolaulajana, säveltäjänä ja kuoronjohtajana. Tiedän oman kokemuksen mukaan että jokainen voi kehittää laulutaitojaan ja myöskin musikaalisuuttaan koko ikänsä aikana!

Voiceland on toiminimeni jolla toimin laulunopettajana, workshop -vetäjänä, muusikkona, kuoronjohtajana ja säveltäjänä. Voiceland toimii kaikille jotka haluavat kokeilla laulutunteja ja kehittää laulu- ja musisointitaitojaan, sekä auttaa jokaista saavuttamaan musiikilliset tavoitteensa.

Tervetuloa laulutunnille!

Linda