Laulutunnit

Aloittelijat

Aloittelijan tunneilla keskitytään useimmiten laulun perustekniikkaan, eli rentoutumiseen, hengitykseen ja yksinkertaiseen ohjelmistoon. Ohjelmisto rakentuu musiikkityyliin joka kiinnosta oppilasta. Se voi olla esimerkiksi pop, rock, jazz, soul, R´n´B, kansanmusiikki, hengellinen jne.

Edistyneet / Harrastajat

Jos olet jo aikaisemmin käynyt laulutunneilla tai laulanut kuorossa tai vaikkapa bändissä, sinulla on jo perustekniikkaa. Näillä tunneilla voidaan silloin keskittyä enemmän eri tyylien äänenmuodostukseen, eli kuinka käytetään ääntä ja saadaan aikaan tietty soundi. Ja tietenkin keskitytään musiikkityyleihin sinun toiveidesi mukaan.

Ammattilaiset

Ammattilaiset voivat käydä tunneilla esimerkiksi parantamassa tekniikkaansa. Lähes kaikissa ihmisäänissä on mahdollisuudet erittäin laajaan soundi -skaalaan, ja ammattilaisilla on hyötyä monipuolisesta äänenkäytöstä. Tunneilla voi myös käydä valmistautumassa esiintymistä tai koe-esiintymistä varten.

Kaveritunnit

Kaveritunneilla harjoitellaan yhdessä laulutekniikkaa, kappaleita ja vaikkapa stemmalaula, eli laulua kaksiäänisesti. Joten kaveri mukaan ja laulutunnille yhdessä!

Ryhmät

Pienryhmät, 3-8 henkilöä, voi tulla oppimaan laulutekniikka yhdessä tai kehittämään stemmalaulua, tai harjoittelemaan esiintymistä varten, esimerkiksi erilaiset juhlatilaisuudet.

Suurryhmät , yli 8 henkeä. Esim. kuorot tai puheääneen liittyvät ammattiharjoittajat jotka haluavat kehittää tekniikkaa.